De største spillgevinstene noensinne

Filed under: Kasino — admin @

Spillet Mega Fortune begynner å få ry på seg for å være et nettspill for de ekstra heldige spillerne. For noen år tilbake var det en ung student fra Hordaland som satt med verdensrekorden etter å ha vunnet den største gevinsten på nettspill noensinne – med hele 92,4 millioner kroner i jackpoten.

I 2013 ble verdensrekorden slått av en finne. Denne gangen var summen drastisk mye høyere – og med en millionutbetaling på hele 132,5 millioner kroner skal det litt til å slå denne summen. Innsatsen til finnen var på så liten som 2 kroner – snakk om flaks! Rekordutbetalingen var faktisk også denne gangen på Mega Fortune. Ikke rart at dette er et populært spill!

Så det er faktisk mulig å gjøre det helt store kuppet på nettspill. Det innebærer gjerne at man har litt is i magen – men det har skjedd før, og det kan skje igjen. Og om gevinstene ikke er på hundretalls millioner hver gang, er det stadig vinnere som stikker av med store summer. Det er faktisk flere nordmenn som har fått et pent ”lønnspålegg” etter å ha prøvd lykken på slotsmaskiner og spilleautomater.

Hvis du vil være med og prøve lykken, skal du imidlertid huske på at du aldri må spille for mer enn du tåler økonomisk. Sett en grense for deg selv på hvor mye du kan legge inn som innsats. På den måten kan du nyte underholdningen uten å risikere annet enn å ha noen spennende timer.